Nederlands English Deutsch Français Italiano
Cosmetica en hygiëne producten van Tesla Pharma AG werden in het Laboratorium in Meppel ontwikkeld. Veel onderzoek werd besteed aan actieve componenten. De tijdens klinische toepassing in de wondbehandeling gewonnen ervaring, werd bepalend voor de keuze van grondstoffen. Cosmetica van Tesla Pharma AG zijn voor elk huidtype geschikt. Zij zijn pH-neutraal en hypoallergeen.

TESLANA

is een vitaliserende crème, vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen in combinatie met een werkzaam liposomen complex. Vitamine E en Hyaluronzuur kunnen in de huid indringen en deze van binnen uit vitaliseren.

NIGHT REPAIR

is crème vervaardigd met gebruik van tarwekiem olie, bioactieve componenten en rustgevende extracten van Alpenkruiden. TESLANA ondersteunt het herstel van een vitale huid tijdens de nachtelijke uren.

DEOXAN

Hand and Body is een verzorgende emulsie. Toegepast werden neutrale grondstoffen in combinatie met rustgevende extracten van Alpenkruiden.

DEOXYL

is een vloeistof met 1,5% H2O2 in hoog stabiele vorm. DEOXYL is huidvriendelijk. Na het wassen van de huid zorgt het gebruik van Deoxyl ervoor, dat bacterien en schimmels niet kunnen groeien. Dit heeft een koelend en zuiverend effect. Zweetgeur wordt voorkomen.

VULNOSAN

is een neutrale pasta met 0.2% Na Hyaluronate in Macrogol. Hyaluronzuur bevordert de groei van dermiscellen. De intacte huid wordt hierdoor soepeler en vitaler. Bij een beschadigde huid wordt door het Hyaluronaat het natuurlijke herstel ondersteunt.Tesla Pharma AG CH 5210 Windisch

COSMETICA